tisdag, augusti 25

Flygplatsen

Barnen sköter sig själva ute i lekstugan och bjuder på både mat och fika. Nu börjar jag märka att de hittar varandra mer och mer. Det känns så roligt att det inte ens är två år mellan Storebror och Lillasyster. Just nu i alla fall. ;-)

Jag hittade denna bild från i sommar när de tillsammans gjorde sin premiärresa med flygplan. Den ena med Kånken Mini på ryggen och den andre med Bolibompa, båda ryggsäckarna fullpackade med leksaker och ätbart!

2 kommentarer:

marielle sa...

Du ska se att dom kommer att busa och skoja rejälöt med varandra ju äldre de är.

Jag har bara två år mellan mina och nu är tyvärr problemet att lillkillen saknar sin storasyster så mycket när hon nu har börjat skolan att han vantrivs på dagis och absolut inte vill gå dit =(

Henny sa...

Oj så söta resenärer! Jag tror de fick många människor att le.