tisdag, augusti 18

Farväl

Idag har vi sagt hej då till min bror som bor ofantligt långt från oss, närmare bestämt i Kina - på andra sidan jorden, om än det inte riktigt är sant... Efter ett kort fem-dagar besök känner jag att min familjs (framförallt barnens och mitt) behov av honom inte är mättat! Tack och lov för skype!

Barnen och jag kastade oss i bilen efter detta farväl, för att hinna till en efterlängtad lunch hos en god vän. Oj så mycket gott och trevligt vi fick vara med om! En halvt oväntad regnskur spädde ut våra kaffekoppar och blötte ner barnen men vad gör det när skydd finns inom nära räckhåll? Tack för en rolig eftermiddag alla inblandade men framförallt Lina - du har gjort det igen! :-)

1 kommentar:

caroline sa...

hej kära du, jo jag har redan hunnit med ett party får nog kläderna imorgon! hemskr fina saker... vad sägs om att komma hit måndag? stella är på dagis till typ 1 tror jag , men efter det kram kram