torsdag, augusti 27

En tillfällighet

Idag har jag fått känna på hur det kan vara att ha fyra barn! Dessa barn var från 5 månader till 3 år och 4 månader gamla. Inga problem! ;-) En klipptid gav mig denna ärofyllda uppgift som inte lyckades sätta mig på prov i och med att minstingarna sov nästan hela tiden.

Grabbarna och jag hade en mysig stund när solen tittade fram, vi satte oss ned tillsammans för att fika - mjölk och kaka. De blev snabbt rastlösa så fort de pressat i sig deras del och sprang direkt iväg till gungorna. Sedan vidare till nästa lek där de skulle tömma vårt enda exemplar av uteplats (än så länge!) på grus. De lagade nämligen hallonsoppa av de små stenarna!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen tack min vän för att du var så snäll. Hoppas att jag kan sköta åt er någon gång. /Kram Malin =)

Anonym sa...

Jag fixa det. /Malin=)

Huset vid Kullbacken sa...

Bra gjort Malin! Är det här din första blogg du kommenterar på får jag känna mig ärad! :)