söndag, juli 19

På vår sommaräng

Ikväll somnade barnen i samma säng med mig emellan klockan halv elva. Det är stressigt att lägga två barn som inte vill sova... ;-) De har haft en händelserik dag på ett kalas vid havet med vattenkrig, bad, surströmming, tårta och presenter som t.ex. en Gott och blandat-påse (väldigt svår att motstå för Storebror). Ett roligt kalas med mycket skratt!

Natten som gick somnade jag först vid kl fyra på morgonen. En anledning var målning av trädgårdsstolar, en annan var datorn. Sedan innan jag skulle krypa ner i sängen såg jag vilket fantastiskt ljus det var ute, det gick inte att motstå så jag sprang ut och fotade. Det blev ingen märkvärdig bild men vackert var det just då.

2 kommentarer:

Foto i norr - Marie sa...

Vilken härlig och fin bild här. Ja men vad skoj jag ska ta och lägga till dig dig också under dagen inne bara snabbt nu, Ha det gott

Jennie sa...

Ja verkligen en mysig bild!

Tack för alla båttips. Vi har inte varit så mycket på långa turer utan lite dagsturer och sedan har vi sovit någonstans nära stan.

Båtmotorn var paj ett år och förra året var jag ju höggravid och sen kom ju Melker så det blev mest kortare turer då också. Nästa vecka har vi däremot tänkt ut några dagar, så jag ska visa dina tips för sambon och så får vi se vart det bär... På midsommarafton i år och förra året åt vi lunch på Hällskär och sen en sväng förbi Svinöra.

Kram