torsdag, juli 2

Lata dagar

Idag har det badats och så skönt det var! Förmiddagen åkte vi till en strand som jag besökte ofta som barn. Sanden var varm och skön att gå på (förutom när den blev för varm och bara brände), vattnet var klart och härligt att simma i och sällskapet trevligt att vara med! :-)

Efter lunch somnade hela familjen på skilda håll. Lillasyster i vagnen, Storebror i sängen, mr pappa på soffan och jag i hängmattan, har vi semester eller? Värmen höll i sig även senare på eftermiddagen, därför åkte vi till vattnet igen för ett kvällsdopp och då kändes det fortfarande underbart skönt!

1 kommentar:

Cilla sa...

Vi kanske får tips som vi kan delge varandra då, när vi går i våra starta eget tankar :-)

Jag har anmält mig till en informationskväll på skatteverket i augusti för att få lite mer grepp om vad det innebär att ha enskild firma. Till höst har jag sökt in på två kurser på högskolan i jönköping i bildredigering och foto. Hoppas verkligen att jag kommer in!