fredag, juli 3

Heldag

Vi har haft en heldag med några goda vänner till oss. Vi träffades i en stor lekpark där barnen fick klättra och glida ner för olika sorters rutschkanor. Det är så att både vår kille och våra vänners son är lite försiktiga av sig så för dem krävs lite mod att överhuvudtaget sätta sig i någon av dessa kanor. Men med lite hjälp av mammorna och papporna åkte de gärna några gånger.

Jag är så glad att vi kunnat njuta av dessa varma dagar som varit för vem vet när de tar slut? Pessimist kanske någon tänker men det är jag inte utan en realist, som min far så gärna säger om sig själv. :-) Jag är egentligen ingen riktig realist heller - en optimist och idealist lever jag upp till bättre. Roligt har vi i alla fall haft idag med både lunch, middag och bad i havet + lite där emellan!

5 kommentarer:

Kajsa sa...

Åh, så härlig det var! Tack för en fin dag, det gör vi gärna om!
Kram

marielle sa...

Samma här en sann realist det är vad jag är=)

Du tar sådana underbara bilder!

Kicki sa...

Vilka fina porträtt bilder du tar på alla fina barn!!! Har du köpt nå´t nytt objektiv (isf. vad blev det? ) eller använder du orginalet?
Kicki

Huset vid Kullbacken sa...

Kajsa: Det gör vi också gärna! :)

Marielle: Tack!!!!

Kicki: Så glad jag blir! Jag har köpt ett canon 50 1,4 och är supernöjd! Efter att ha haft ett zoomobjektiv är det en omställning att använda ett fast.:) Orginalet har jag inte använd en enda gång med denna kamera, det ska nog säljas. Vi ses kanske ute med båt snart, skulle vara kul!

Anonym sa...

Jag känner igen den där linnehunken. :)