lördag, augusti 1

Hallen i Norge

Hemma hos min svägerska i Norge har vi under veckan åkt på en del shoppingturer för att hitta de rätta detaljerna till deras hem. Hallen var inte riktigt klar, den saknade helt upphängningsanordningar så det blev en hatthylla, förvaringsboxar och en massa krokar. En kväll efter ett besök i Stoff och Stils butik sydde vi ett par uppsättningar gardiner som också saknades. Nu är lusten ännu större till inredning till min mans stora glädje! ;-)

Jag tog snabbt några bilder på deras hall totalt ostylad med cirka 35 par skor slängda och 25 jackor hängda - men så blir det med fyra vuxna och fyra barn i samma hus. Rummet kommer verkligen inte till sin rätt på bilderna (som är extremt dåliga!) dessutom saknas en del saker men ni kan kanske skapa er en bild i huvudet som är bättre än dessa. Hur som helst har de skapat en skön och fin hall att vara i!


För att ni ska kunna lokalisera er lite så kommer man in genom ytterdörren från vänster om skobänken. När man tittar in genom dörren ser man hatthyllan rakt fram.

Inga kommentarer: