måndag, juli 6

Fotouppdrag: Familjen Hellström

Okej, klockan är mycket igen. Jag stod ute och målade trädgårdsstolarna hela kvällen men har fortfarande några lager kvar. Stolarna blir förhoppningsvis fina när all målning är klar! :-)

Här ska ni få se några bilder från fotograferingen jag gjorde i lördags. Det är inte lätt att få ihop familjebilder med två livliga barn och en pappa som ofta blundar. ;-) Resultatet blev bra i alla fall! De kommer att kunna välja mellan många olika bilder både på hela familjen, på flickorna och på Miriam som fick ta sina 1-års bilder samma dag. Båda tjejerna var charmiga och söta om än det var svårt att locka fram ett leende, för har de väl bestämt sig för att inte le så gör de inte det. :-) Men visst hade vi roligt!

Visst har hon härliga ögon den lilla ettåringen!

9 kommentarer:

Cilla sa...

Å vilka fina bilder!

Jag gillar dom två sista speciellt. Det var så fint med den röda klänningen mot det vita. Har du studio hemma eller hur har du lyckats få bakgrunden så vit och ljuset så jämnt?

Anonym sa...

Från en fotointresserad till en annan så funderar jag på vad du använder för kamera? Riktigt fina bilder, gillar den med föräldrarna i bakgrunden. Finns det någon möjlighet att anlita dig för ett fotouppdrag?.Kram/Lena

Hanna sa...

Haha, det brukar vara så :P Tjejer tycker av någon anledning mer om den filmen :P Jo, nu är det betydligt skönare. Men lite för kallt dock ;) Åh, vilka fina bilder du tar, helt galet!
Haft en bra sommar än så länge?

Huset vid Kullbacken sa...

Cecilia: Tack, så glad jag blir! Jag har en tillfällig studio i vardagsrummet som jag plockar fram när någon ska fotas. Den består av ett vitt lakan. :) Ljuset beror på att vi har fönster som vetter åt alla håll, helt perfekt nu!

Lena: Jag har en Canon 400D. Jag vill gärna bli anlitad! :)

Hanna: Sommaren är toppen, trots vädret som är nu! :) Hoppas vi ses snart!

Anonym sa...

Vilken fin familj!!! Bra jobbat Anna! Det där var ingen lek... Hoppas du blir anlitad av många. Du är verkligen duktig!!!

Kram Ester

Sofi sa...

Hellströms "de äldre" skulle också gärna anlita dig! Vilka otroligt fina bilder! Och fina motiv, småkusinerna våra!

caroline sa...

Grymt fina kort Anna! gud vad duktig du är kram c

Foto i norr - Marie sa...

Hejsan och tack för ditt besök och rader det uppskattas. Underbara bilder och jag gillar dom skarpt, bra där! Vilken fin blogg du själv fylld med allt möjligt i bildväg verkligen. Du är så välkommen att komma tillbaka det vore väldigt skoj. Du kanske vi ska följa varandra via bloglovin så missar vi inget nytt? Ha en fin söndag :)

hea sa...

Så mycke vackert, man blir glad ända in i själen bara av att titta. Tack för att du delar med dej :)
Ha en fin måndag