lördag, juli 4

En värdefull gåva

Efter en visit hos min mormor väntade jag på en familj som skulle komma och bli fotade. Trots att vi känner dem väl blev jag mer och mer nervös. Det är jag alltid inför ett uppdrag! Jag hinner tänka igenom allt som kan gå fel men tack och lov hjälper nervositeten oftast till att skärpa mig, så även denna gång. Ni ska få se prov på bilderna snart måste bara kolla igenom dem.

Min faster ropade för många år sedan in en kaffeservis med porslinet Gustavsberg Adam. Jag har försökt ärva denna servis ett bra tag men hon ska nödvändigtvis ha kvar den... ;-) För några veckor sedan kom det dock fram att hon hade sju kaffefat som inte användes, kopparna saknades. De skulle jag kunna få sa hon. Perfekt, tänkte jag. Bättre sju fat än ingenting! Så idag hade min faster Elisabeth hittat faten och jag kunde ta hem dem. Visst är faten snygga? Jag ska försöka hitta nättare koppar men än så länge får de här duga. Kaffekoppar är en av mina laster, ni kanske kommer ihåg dessa. Mössor till barnen och lampor har jag också svårt att låta bli... Tack så otroligt mycket E, jag är så glad över mina fat!! :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga fat!
Tack för ikväll, så trevligt om än livat, vet inte om det var barnen som var mest högljudda eller om jag pratade mest!!!

Kram och god natt! /Ester

* M E T T E * sa...

Hej Anna! Vilken fin blogg du har! Tack för din fråga hos mig. Svaret kan du läsa här: http://mettesfoto.blogg.se/2009/february/mette-svarar-del-20.html

Ha det gott!

Bästa hälsn Mette

Jennie sa...

Ja de där faten är såå himla fina!