tisdag, juli 7

En ny idé

Det kan gå lite längre tid mellan mina inlägg nu på sommaren men det kanske ni kan stå ut med? ;-) Idag har vi hälsat på i min svägerska och svåger och deras underbara barns nya hus som är under upprustning. Vi fick en känsla av hur det kommer att se ut och det blir med all säkerhet ett bra resultat! Ni gör det bra M och S som börjar om att renovera i ert andra hus! :-) Det kliar i mina fingrar när jag ser ett hus som kan behöva lite ny färg och en mer modern touch men samtidigt känns det ganska bra att INTE börja om från början, om än arbetet aldrig tar slut här hemma...

Jag fick nämligen en idé när jag ikväll var ute och planterade om en knippe gräs som min kära faster donerat. Gräset ska få växa i kruka denna sommar men eftersom det är en perenn är det ju onödigt att låta det förfaras. Därför ska en enkel plantering göras vid gaveln av vårt långa uthus. Denna plantering kommer endast att innehålla kattskallar och denna sort gräs. Tror det kan bli snyggt! Jag ska givetvis fota före och efter men det kan dröja för vi har ju annat vi vill göra också...

2 kommentarer:

Jennie sa...

Fint med enkla planteringar. Vi har dock inga alls just nu eftersom vi rensade bort alla som fanns när vi flyttade hit. Bättre att börja om från scratch, men det får bli en annan sommar. Blommor i krukor får fungera så länge!

Melker tackar för gratulationerna. Min ambition var ju egentligen att ta fina bilder, men eftersom man inte riktigt hade tid med det så fick det bli enkla foton. Kul det med.

Sommaren är mysig, vi njuter av all tid som vi har tillsammans. Hoppas den är bra för er med!

Anonym sa...

Kul att ni kom och hälsade på extra kul med N och A. Nu är fönstret på plats i badrummet och det blev riktigt bra. S målar vitt i groventrén och vi vill gärna ha smakråd gällande färger/tapeter i hallen. Vi hör av oss!
Kram M