tisdag, juni 16

Vackra syrener

Förmiddagen tillbringade vi hos kusiner till barnen där jag fick mysa lite med den minsta av dem. Vi hade en riktigt trevlig stund tillsammans och de större grabbarna lekte ute större delen av tiden. När det var dags att åka hem fick jag muta sonen med "Vi kan komma tillbaka en annan dag eller så kan Elias komma till oss snart". Det är så roligt att ha dessa familjemedlemmar nära oss, tack för allt idag M! :-)

Jag fick inte med mig mycket förutom minnen från Jönköping men ett kort besök i en inredningsaffär gav utdelning. En glaskupa av mindre modell att ha fika, godis eller blommor i. När jag beskrev vad fatet skulle användas till för Storebror valde han att det skulle få vara godis eller fika där, inte blommor. Nu börjar jag med en syren så får vi se vad som hamnar där nästa gång, tyvärr stängs lukten in för vilken härligt doft syrenen sprider nu!

2 kommentarer:

Sofi sa...

Roligt att ni är hemma igen efter en lyckad resa! Skulle vara kul att träffa er snart!!

Huset vid Kullbacken sa...

Sofi: Jag har alla bilder redigerade på en skiva som du ska få. Det skulle det verkligen vara kul att träffas snart!!