tisdag, juni 30

Tillbaka

Vi är tillbaka från en kortare båttur med familjen och olika vänner. Det har blåst lätta vindar men tillräckliga för att vågorna ska skrämma lite. Jag blev så glad när våra fina vänner ville och kunde komma ut på måndagkväll med kort varsel. Vi åt kebab i pitabröd tillsammans under en varm kvällssol. Denna solnedgång kunde vi bli sömniga till.
Idag kom en annan familj vi är så glada vi känner, ut till oss. Vi la till vid en liten ö där barnen kunde leka hela dagen på sandstranden med att kasta sten, doppa fötterna, gräva och hoppa. De har så roligt med så få saker och vi äldre nöjer oss med mat och prat. ;-)

3 kommentarer:

Cilla sa...

Jag gillar verkligen inte att åka båt, men på det sätt du beskriver era utflykter blir nästan tom jag sugen! Det låter så mysigt!

Cilla sa...

Jag jobbar inte som fotograf, sitter på kontor och pratar i telefon hela dagarna..

Har alltid varit fotointresserad och i januari när jag fyllde 30 tog jag tag i saken och köpte mig en systemkamera. Nu är jag fast och en liten tanke om att starta eget har börjat gro.

Vilket fint hem du har! Jag var inne och tittade i tidningsreportaget. Väldigt smakfullt inrett, tycker jag!

Familjen H sa...

Tack så mycket för måndagskvällen, hur ska vi kunna återgälda det?! En sån kväll man kommer att tänka tillbaka på när det blir mörk och kall vinter. Tack ingen och kram!