måndag, juni 15

Resan till Jönköping


Resan startade på torsdag eftermiddag när vi plockat upp våra resekompanjoner och lämnat våra små älsklingar hos deras farmor och farfar. Ett sovstopp i Gävle där tutande och skrikande studenter vaggade oss till sömns. När vi anlände till Jönköping öste regnet ner i cirka tio grader -hemma sken solen enligt direktrapport över telefonen. :-) Efter att ha checkat in i vårt hotell och shoppat lite i staden mötte vi upp några kompisar (som var där av samma andledning som oss) och fikade tillsammans med dem. Fredag eftermiddag hann vi även med ett kort besök i a6, ett av Sveriges största köpcentra som för oss småstadsbor kändes enormt! Dagen avslutades med en god middag tillsammans med kompisar vi har för vana att träffa vart femte år. Nu hoppas jag att denna vana blir bruten när de började planera en semestertripp norrut! Även denna kväll somnade vi till ljudet av glada studenter...

Så till den stora dagen när bröllopsklockorna klingade! Vi hann precis in i kyrkan innan klockorna började ringa och brudparet sakta gick uppför gången mot altarringen. Vigseln var fylld med mycket känslor och fin musik. Bruden som vi ännu inte träffat så många gånger men gillade från första gång vi sågs, var otroligt söt i klänningen hon bar. Den stilige brudgummen är en kär vän som både min man och jag känt länge så det var såå roligt få vara med på hans bröllop!
Bröllopet var välplanerat med rosa och rött som färgtema, det såg vi i det mesta! Inbjudningskortet, kyrkoprogrammet, brudbuketten (+alla andra blommor), och som ni ser nedan i bordsdekorationen. Jo! Även tårta, godis och frukter gick i dessa färger! Jag är imponerad för det var så snyggt! :-) Festen räckte en bit in på söndagmorgonen, vi sov några timmar innan hemresan startade och vilken trevlig biltur det blev när alla var lite lätt trötta och fnittrade som tonåringar! Tack kära Frida och Sven för sällskapet!

3 kommentarer:

Zun sa...

Åh, ni verkar ha haft det så trevligt. Och bättre sällskap än herr och fru F kan man väl inte ha under en lång bilresa?

Sköt om dig och fortsätt leverera dina fina inlägg!

Kram U

Sven sa...

Tack för det roliga sällskapet! Tack Anna för att du peppade mina klädköp i Jönköping, nu har jag kläder för flera år framåt. Jag säger som brudgummen skulle ha sagt, det var så treevliigt och myysiigt!
Sven

Anonym sa...

Hej!
Ja, som tonåringar stämmer ju in på oss alla :) Tack för en väldigt trevlig resa! Det kändes inte som 240 mil med er i bilen :)
Vi ses imorgon!
Kram Frida