söndag, juni 21

Midsommarhelg = Båthelg


Det gungar fortfarande för mig efter att ha tillbringat två dygn i båten, vissa stunder känns det som att jag ska tippa men det händer förstås aldrig. Det har varit en otrolig helg på många sätt - mycket fint sällskap alla dagar, fina utflyktsmål, bra väder (om än kallt), sena kvällar och tidiga mornar. :-) Vi är supernöjda! Nu ligger dock sömnen på minuskontot så jag ska lägga mig tidigare än någonsin. Hoppas ni också haft en bra helg, imorgon blir jag utförligare!

2 kommentarer:

Anonym sa...

För mig gungar det också fortfarande, trots att jag idag har suttit stilla på altan :) och planerat nästa bröllop.. 3/4. Jag kan konstatera att det är mer mygg på vår baksida än under hela helgen med båt så myggbiten som Agnes lär nog hela familjen bli efter denna fina utekväll! Tusen tack för en trevlig helg med båt!! Arvid leker för fullt nu med sin leksaksbåt och säger "tut-tut". Vi ser fram emot nästa tur! Kram Frida

Louise sa...

Hej Anna! Vilken underbart fin blogg du har. Hoppas att ni får en skön sommar. Kram Louise