söndag, juni 28

Kvällsmys på kalas

Lördagens loppis gav resultat! :-) Jag köpte tre saker som känns bra att ha men absolut ingenting vi behövde, som vanligt... En lite söt kristallskål med lock, en gammal 70-tals emaljkastrull och denna söta lilla karaff som jag ser framför mig ska användas på alla små kalas vi kommer att ha. Den är i en grön nyans från Sea glasbruk och liten till storleken men perfekt till ett mindre antal saftglas.

Trettioårs kalaset vi var på lördagkväll var så otroligt mysigt. Födelsedagsbarnet hade möblerat trädgården med några sittgrupper och mitt på gräset några trasmattor med kuddar och filtar på. Bordet var dukat med plockmat (salt och gott!) och godis i gamla glasburkar eller på vackra glasfat, det kändes ungefär som i en gammaldags godisaffär. Hon hade dekorerat med stora och små blommor i olika vaser både ute och inne. Vi hade en mysig kväll med mycket skratt och i slutet satt vi invirade i varsin filt. Åskan kom när vi åkte hem och regnet föll hårt mot taket när vi låg i sängen. En ljuv sommarkväll! :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det där kalaset var synd att man missade! Lät så mysigt! Visst är jag uppe sent!

/Ester

marielle sa...

Det där lät väldigt mysigt =)

Synd bara att ingen av oss fyra fyller år på sommaren så någon sommarkalas kommer det aldrig att bli men jag ska försöka tänka ut någon annan anledning till att ha kalas =)

Huset vid Kullbacken sa...

Ester: Varför sover du inte den där tiden! Typiskt dig ;)

Marielle: Samma här, ingen av oss fyller på sommaren tyvärr. Men vi har andra fördelar försöker jag tänka! :)