tisdag, juni 9

Jag blev så glad!


Nu har vi börjat planera och packa inför helgen när min man och jag, tillsammans med två av våra vänner ska ta bilen ner till Jönköping för att vara med på ett bröllop. Vi planerar avresa torsdag eftermiddag, lämnar barnen i tryggt förvar hos deras farmor och farfar och huset i trygga händer hos våra uppmärksamma grannar. ;-) Det blir ett sovstopp i Gävle så vi inte känner oss allt för trötta under fredagen. Det ska bli så kul att få se och uppleva Jönköping!

Idag fick vi återigen hälsa på hos fina Lina med hennes underbara fika! Runt bordet satt fyra härliga vänner och berättade för mig om några av er som tittat in här på min blogg. Jag fick veta att människor till och med rekommenderar den och det gör mig otroligt glad!! :-) Imorgon väntar en till fotosession med tre syskon så länge de inte får förhinder vill säga, men jag längtar till att få fota dem!

Inga kommentarer: