måndag, juni 8

Fotouppdrag: Greta & Herbert


Idag fick jag äran att fota de söta barnen Herbert och Greta! Fram mot eftermiddagen ökade molnen på till min glädje men tyvärr ökade även vindstyrkan då så de små stackarna fick hålla värmen genom att springa fram och tillbaka. Deras mamma som kom själv till fotograferingen, hade fullt upp med att hålla barnen något så när stilla. Hon gjorde ett riktigt bra jobb och blev fort varm i kläderna! ;-) Efter att barnen tappert sprungit omkring ute medan jag kunnat trycka av ganska många bilder gick vi in för de sista när Greta bytte om till att vara prinsessa. Och visst är hon perfekt som prinsessa! Herbert fick bli Karlsson på taket, söt eller hur?
Jag är hyfsat nöjd med de bilder som blev så Jenny, jag hoppas ni gillar dem!

5 kommentarer:

Frida sa...

http://www.inbeportal.com/celine/miracle.htm

Jag trillade in på den här sidan. Kolla bilden! Tänkte direkt på dig. Kanske något att lägga till i inspirationsbanken? Kram // Frida

csroline sa...

åh vad duktig du är och så fina barn! kram kram och snart så ska ni få komma och fika i nya huset

Anonym sa...

Å så fina kort det blev. Jag har ju sagt att du är ett proffs!!! Barnen är så fina!!!

Kram Ester

Anonym sa...

Så fina bilder!! Tycker att du ska satsa på att bli fotograf! Seriöst!!! / Anette

Anonym sa...

Jag såg din blogg och dina bilder, hos din faster för en kort tid sedan. Blev väldigt positivt överraskad över ditt sätt att fota.

Du har både känsla, blick och färg- och formseende, plus det där lilla extra.

Dina barnbilder är helt underbara...!!
Du fångar ögonblick som inte är så alldeles lätt att fånga när det gäller barn, och du gör det på ett väldigt personligt och speciellt sätt, anser jag.

För övrigt är det så vackert och rent och dessutom blir man både berörd och glad över dina bilder.

Du har all rätt att kalla dig "bildmakare" och jag tror att du kan gå långt med de gåvor du nu brukar.

Det var bland det finaste jag har sett på länge.

"vän till din faster"