torsdag, juni 11

Ett fynd till hemmet

I veckan sprang jag in i en secondhand butik och såg en lampa jag ville ha, för tjugo kronor behöver man inte fundera så länge... ;-) Den behöver putsas upp lite och har givetvis lite skavanker men ger ett fint helhets intryck. Nu ska jag bara tänka ut en plats den ska få. Är det förresten någon som vet ungefär vilket årtionde lampan är från?
Nu bär det av för oss om några minuter så jag vill önska er en trevlig helg! Vi lär komma hem med en öm bakdel efter ca. 230 mil men antagligen kommer vi ha roligt så det väger upp :-) Vi ses nästa vecka!

3 kommentarer:

Jennie sa...

Det var verkligen ett bra fynd, sånt blir man glad av! Ha en trevlig helg!

Ann sa...

Åh- själv gjorde jag oxå fynd i helgen! En likadan lampa fast som golvmodell. Fö 40 kr!!

Den är ju bara så fin!

Huset vid Kullbacken sa...

Jennie: Jag blev definitivt glad! Brukar så sällan hitta något jag gillar. :-)

Ann: Jag måste säga Grattis! Den lampan måste vara grymt snygg! ;-)Hoppas du vet var den ska stå, det vet inte jag ännu...