måndag, juni 22

Bilder från helgen


Midsommarafton åkte vi ut till en liten ö tillsammans med goda vänner. Vi grillade och åt gott, barnen lekte på sandstranden hela långa kvällen medan vi äldre satt vid elden och pratade och pratade. Vi fick inte se solen mycket och det var ganska kyligt ute men med rätt kläder och humöret på topp var det aldrig något problem! Nästan varje år får vi bevittna en vacker solnedgång och så även i år - den var helt makalös! Vi satt där runt elden långt efter barnen gått och lagt sig i båtarna, inte förrän vid två åkte de andra hem och vi som skulle sova på vattnet kunde ankra i en lugn vik för att tillbringa natten där.

Dagen därpå låg vi på stranden i den sköna värmen, att blöta mer än fötterna kändes inte aktuellt men lillArvid (vi känner nu mera tre Arvid - storA, lillA och miniA som de kallas) doppade sig ofrivilligt när han skulle jaga spaden som råkade glida ut i vattnet. Efter en lyckad fisketur för pappor och barn kunde vi äta halstrad aborre till kvällsmat. :-)

Söndagen blåste det betydligt mer men solen lös och värmde skönt. Ännu en ö fick besök av oss innan vi var tvungna att åka hem för denna gång. Barnen fick kasta sten, så många de ville för där vi befann oss var det ingen brist på stenar. En lunch bestående av varmkorv med bröd fick avsluta den fina gemenskap vi haft i helgen. Vilka minnen som skapas! Nu ser vi fram emot nästa båttur som förhoppningsvis ska sträcka sig längre i både tid och avstånd.

2 kommentarer:

Cilla sa...

Å vilken härlig midsommar ni haft, det låter så idylliskt!

Sven sa...

En höjdare är när Noah o Arvid diskuterar om vi ska åka o fiska eller ej: A: -Tata!(motorn), N: -Inte starta Arvid! A: -Tata! N: -Inte starta arvid osv osv. N är ingen storfiskare än.