måndag, juni 1

Bollar i luften

Att måla dessa stolar var lättare sagt än gjort! Det kommer att ta tid - speciellt när jag börjar stryka på den slutgiltiga färgen. Skulle ha köpt färdigmålat... Jag hoppas jag i veckan kan få min man att hjälpa till med att skruva upp hyllorna i lekstugan, snart kommer det kanske bilder på hur det projektet ligger till. Det känns som att det flyger många bollar i luften för mig för tillfället, jag påbörjar lite smått och gott och sen tar det sån tid innan projekten färdigställs. Till slut ska allting blir klart.

Vi har ikväll hälsat på den söta, nyfödda bebisen Ellen. Att de är så små när de kommer ut, man glömmer fort inte för att jag någonsin haft så pluttiga barn. Nej, mina har varit högt över medelvikten av förklariga skäl. Det var verkligen mysigt att hålla henne i alla fall, oftast känner jag inte "bebissuget" med andras barn men nu började längtan göra sig påmind ändå. ;-)

Titta på den här underbara pojken! Man vill bara pussa honom, vi får se om han tillåter det imorgon när han och hans mamma kommer hit och hälsar på.


Inga kommentarer: