söndag, maj 3

Vilken helg!

Det har verkligen varit en skön långhelg för oss fylld med goda måltider tillsammans med underbara vänner. Vi har ätit utomhus nästan alla gånger och det bästa med denna årstid är att de små insekterna inte hunnit vakna för att störa mitt i maten! :-) Barnen har cyklat, badat i leriga sjöar, flygit drake, gungat och sprungit och jagat varandra - helt enkelt roligt som aldrig förr.

Lördagen tillbringade vi utanför hemmet hela dagen. Lunch åt vi hos våra fina vänner där vi utbytte tankar och idéer om deras framtida glasveranda och garagebygge och om våra uteprojekt (plattläggning och brobygge). De gav superbra lösningar på problem jag stött på, vad vi gav dem vet jag inte men förhoppningsvis någonting... Vi ser fram emot arbetsbytet! ;-)
Efter denna underbara träff åkte vi på ett annat kalas som blev kortare än vi trott när deras minsting började kräkas. Huset utrymdes på några minuter! Känns lite komiskt i efterhand men oj vad vi (friska) tyckte synd om dem! Hoppas ni mår bättre och att de ickedrabbade fortsätter vara det.

Söndagen avnjöt vi goda hamburgare med samma goda vänner som dagen innan. Lika trevligt som alltid! Tack för er givmildhet A och O! De tog över lunchen vi tänkte bjuda dem på men det är bara för oss att försöka igen en annan helg. :-)
Hoppas ni också haft det härligt dessa dagar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själva för sällskapet! Kul att vi äntligen kunde ta igen lite förlorad tid. Återstår bara att se när projekten drar igång...

Fam H d.ä.