fredag, maj 1

Sugen på nya utemöbler

Dagen har varit otroligt varm och solig! Vi har även idag suttit ute och ätit i bara shorts och t-shirt, det ser lite lustigt ut när man går barfota i sandaler på de snöhögar som är kvar. Sådana här dagar gör att man blir sugen på fina trädgårdsmöbler...

Efter ett samtal med en kompis då vi pratade om fina utemöbler kom vi in på Grythyttan. Dessa har jag verkligen fastnat för, dock är det en billigare grupp än Grythyttans klassikerserie men även dem riktigt snygga. Möblerna går att köpa i denna affär. Vilken lycka för kompisen S som ska beställa dem imorgon!

Hoppas ni har en trevlig helg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

De är stolarna önskar jag mig!!! Så läckra! Skulle passa till mitt bord! Välkomna på kalas i kväll, det blir skoj, vi kanske kan sitta ute, det vore toppen!

Kram Ester

Ann sa...

Har oxå kollat in den här varianten. Snygg som attan!

Fyndade faktiskt för några veckor sedan ett liknande gammalt set fast utan den där "gungdelen" på stolen. Men fin är den o billig- 250 kr för bord o stolar.

Dock behöver den snyggas till o målas. En vacker dag skall jag ge mig på detta projekt!

Men nu är det mest latmasken som härjar här hemma,

Trevlig helg!

Huset vid Kullbacken sa...

Ester: Det var ett toppen roligt kalas!! Trots allt.

Ann: Wow, det låter som att du fyndat riktigt bra! Önskar jag kunde "ramla över" lite trädgårdsöbler... Vet hur latmasken kan ta över men jag ska själv måla snart. Vi får ta nya tag!;-)

Anonym sa...

Ja, det blev ju en snopen avslutning på kalaset, har aldrig sett våra gäster rusa iväg så snabbt!!! Idag har vi en hemmadag och myser och lilltjejen sover mest och så tvättar vi!!!

Ester