tisdag, maj 5

Projekt: Lekstuga del 1


Idag fick jag helt plötsligt lust att börja med lekstugan. Den har stått orörd (förutom en flyttning för några år sen) sedan min bror och jag var barn. Mina barn och deras kompisar har börjat använda stugan så smått så nu skulle det vara roligt att fräscha upp den.
Det som hittills står på listan att göra är: Måla fönster, byta gardiner, arbetsbänk med nedfälld ho + kran + spis ska sättas upp på en vägg från hörn till hörn, hyllplan (ska också målas) på konsoller, nytt bord och nya stolar, broräcket måste tas bort för det har ruttnat, sedan blir jag inte förvånad om listan skulle förlängas under arbetets gång.
Tapeterna är väldigt slitna men jag gillar dem, än så länge får de sitta kvar. Uppdatering kommer men inte allt för snart...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du är Anna! Var får du all din energi ifrån??? Det låter som om det kommer att bli toppen för barnen. Ser fram emot fler bilder under arbetets gång!
Kram Lina

Anonym sa...

Hej Anna! jag säger som Lina,var kommer din energi ifrån? Våran lekstuga är under all kritik och snart är mina barn för stora,men kanske man gör ett nytt försök i sommar(eller nästa år!)Lycka till iallafall med eran,kram Benita