onsdag, maj 27

Nya kläder

Tanken för idag var att handla, städa, baka och fixa i lekstugan. Gissa hur mycket jag fick gjort. Städa kunde jag glömma när sonen helst vill vara ute och cykla från klockan sju till oändligt och fick tårar i ögonen så fort jag gick in! Redan innan tio tog vi cykelvagnen och trevliga grannen med oss till affären där vi handlade och hämtade ut paket. Dessa paket fyllde upp halva cykelvagnen och lilla dottern fick sitta klistrad mot sidans plastfönster för att rymmas. Tur att min cykel även är utrustad med en stol där sonen fick plats! :-) Bakning hann jag med efter middagen när barnen kunde vara ute med sin pappa istället för i min famn, städa ska jag göra nu och fixa i lekstugan får bli en annan dag.

I det ena paketet kom tyger härifrån som ska användas i lekstugan, i det andra kom lite nya kläder både till mig och min dotter. Ni ska få se hennes nya outfit istället för min, hon är betydligt gulligare! ;-). Jag gillade byxorna skarpt (egentligen 3/4 byxor men det kan man inte ana), de påminner om chinos som är så snyggt!

3 kommentarer:

Kajsa sa...

Åh, vad fina byxor!
Men Anna, är det verkligen nödvändigt att börja städa klockan elva på kvällen ?!
Kram

Zun sa...

Men galet söt tjej!

Ja, det där med att hinna göra saker med två småkottar hängandes i kjoltyget känner jag igen. Storasysters funderingar över varför vuxna får vara uppe längre på kvällarna besvaras konsekvent med att vuxna måste städa..... Fast oftast skjuter jag upp det till "imorgon" i alla fall ;-)

Hoppas ni har en mysig dag trots regnet!

Kram U.

Huset vid Kullbacken sa...

Kajsa: Du vet ju vilken nattuggla jag är, perfekt att jobba när barnen sover! :)