torsdag, maj 28

Nybliven mamma

Jag har ikväll kunnat måla allt som varit möjligt, sen är det bara dessa torktider att vänta på... Som jag berättat tidigare målar jag hyllplan och konsoler till lekstugan. Efter att ha kämpat med att måla en av konsolerna perfekt försökte jag balansera den till dess torkplats utan att ta i det nymålade. Precis när dörren gick upp kom en vindpust och blåste den ur handen så den landade mitt i bjrökfrön, löv och annan skit! Då var jag redo att strunta i hela projektet. Jag tycker inte om att måla kommer jag alltid på mitt i ett påbörjat arbete och tänker att hädanefter ska det köpas färdigmålat. Aldrig mer en strålösande pensel i min hand! Men lika fort som färgen torkat är dessa tankar glömda... Är det ändå inte ganska roligt att måla? ;-)

Det här är en av tjejerna vi fick vara med i onsdags och titta vilken söt liten son hon har, bara två månader gammal! Tack S för att jag fick visa er! :-)

2 kommentarer:

marielle sa...

Åh, vilka underbara bilder. Du är allt bra fantastisk som kan ta sådan fina bilder.

Det där med att måla är nog ungefär som när jag sprang Göteborgsvarvet. "aldrig mer" tänkte jag efteråt men nu är det glömt och jag kan inte alls minnas vad det var som var jobbigt =)

Tack för din uppmuntrande kommentar.

Anonym sa...

Vad fina bilder du tog på oss...Tack för en trevlig dag! Du har verkligen en gåva att kunna göra saker vackra, både i hemmet och med din kamera. Hoppas vi ses snart/ S