måndag, maj 4

Hur gör man?

Idag har vi varit med min bror som är hemma och ledig några dagar från sitt vanliga liv i Peking. Han fick äran att sköta barnen när jag var tvungen, jag menar [tvingad till] att köpa skor. Missuppfatta mig inte, jag tycker om att handla skor men för ovanlighetens skull behövde jag verkligen nya. Jag hann även med att titta på klänningar inför bröllopet vi ska på i juni, det är inte lätt att hitta rätt... I spegeln såg jag en lätt brunbränd tjej - t-shirten har till och med lämnat märken efter sig! :-)

På mitt skrivbord står krukväxten som ser ut som gräs, kommer inte ihåg namnet men den är grymt cool och verkar ganska svårskött. Jag har lärt mig att denna växt aldrig får torka ut (det har den redan gjort en gång) och ska vattnas ofta men lite vilket inte är min typ av vattning. Växter som bor under vårt tak ska tåla många veckor utan vatten och sen klara av mycket vatten på en gång! Tror att gräset håller på att dö och nu förstår jag inte varför jag inte köpte likadant i plast.
Återkommer imorgon förhoppningsvis med ett roligare inlägg! :-)

1 kommentar:

Jennie sa...

Tack för det! Ja, det har varit en mysig dag. Växten kallas för Curly love och jag vet inte hur många gånger jag köpt hem dem och varje gång förundrats varför de dött...:). Vi verkar ha samma vattningsvanor, allt eller inget...! Fina är de i alla fall!