lördag, maj 23

En vacker mage

En dag full av aktiviteter! Jag hann iväg en sväng till några olika byggaffärer på förmiddagen, har laddat upp med penslar och färg för allt som ska målas. Min man har jobbat hårt med bron, fixat och trixat för att få stegen att bli räta och nu är den nästan klar. Det återstår några skruvar innan vi ska inviga med brofika. Kvällen avslutades med att grannar, vuxna och barn sparkade fotboll, sedan avnjöt vi en nygräddad morotskaka i kvällssolen.

Efter lunch åkte jag till min svägerska M för att hinna fota hennes underbara mage.. Det blev många fina bilder och med hennes tillåtelse fick jag visa er dessa. Visst är magen vacker! Ni skulle se hur snygg resten av M är... ;-)

3 kommentarer:

Bara för idag sa...

Åååhh vad jag önskar att du fotat mina magar. Fantastiskt fint. Nästa gång kanske? ;)

i sa...

Hej! Har sedan jag läste reportaget i Kurien läst din blogg. Har inte lämnat någon kommentar förrän nu... Du har verkligen fina foton på sida. Kul blogg som verkligen är rolig att följa. / i

Huset vid Kullbacken sa...

Bara för idag: Nästa gång måste magen förevigas!! Jag gör det gärna! :)

i: Åh vad glad jag blir av din kommentar!! Tack så mycket för dina vänliga ord :)