måndag, maj 18

Dagen idag

Efter en tur till staden för att hämta mamma och handla mat, började sista etappen av krattningen. Det är mycket tomt att hålla efter och vi har (säkert som många andra) delat upp jobbet på flera dagar men nu äntligen är det klart! Barnen trivs så bra ute och roar sig själva till stor del vilket ger mig händerna fria.


Lekstugebron är nu borta, den rev jag ikväll. Egentligen var det bara räcket som skulle bort men när det väl var avlägsnat kändes trallen i så dåligt skick att den också revs bort. Eftersom min man just börjat med bron till huset var han inte på humör att bygga en ny även till lekstugan. Då flög det ur mig att "det fixar jag". Hoppsan! Hur gör man en sådan??

1 kommentar:

Catta sa...

*Skrattar* Du är som jag- pratar innan jag tänker! Men det är bra, vi ska ha självförtroende och vad är internet till för om inte att hitta beskrivningar för hur man bygger en lekstugetrapp?? Kram Catta