söndag, maj 10

Bröllopsklänning

Efter en riktigt trevlig ränna-runt-dag har min älskade man gått och lagt sig, strax efter våra barn men det är inte så ovanligt... Om vi går på bio somnar han oftast efter halva filmen, ibland missar han bara de sista tio minuterna men allra värst var det när han somnade tio minuter in i filmen! När vi tänker efter har han, sedan vi träffades lyckats se en hel film på bio. Trött eller? :-) Vi har även fått säga hej då till min bror som åker hem till Peking imorgon. Nu träffar vi honom först i augusti när han är hemma i knappt fem dagar. Tur att Skype finns så vi får se och prata med honom i alla fall!

På mitt jobb har de den senaste tiden fått vänja sig med att se mig jaga febrilt efter en klänning till det bröllop vi ska på. Nu äntligen fanns det en jag inte provat tidigare som föll mig i smaken! En söt halterneck klänning med fickor fram, min man beskriver den som en städrock...Vad tror ni, kan man ha denna på en god väns bröllop?

6 kommentarer:

Kajsa sa...

Visst kan du det!
Den verkar fin, men det är svårt att se bara på galge, jag har sett en liknade klänning, röd med vita prickar som var jättefin. Dock inte halterneck, men med vidd...
Du blir säkert jättefin!!
Kram

Ann sa...

Den ser jättefin ut! Men det viktigaste är nog att DU TRIVS och känner dig bekväm.

Jag klär mig hellre kanske mindre "fint" än för uppklätt för att sen sitta hela kvällen och vantrivas.

Med en "enklare" klänning så kan den dessutom återanvändas lättare.;)

Satsa på att fixa till håret mkt istället är ett tips! Sånt lyfter den enklaste outfiten o man känner sig supersnygg!


Lycka till med klänningsjakten!

Ann

Sofi sa...

Jag var in på hanséns idag och tyckte det fanns jättemånga fina klänningar. Jag vill också gå på bröllop, så jag får en anledning att köpa en finklänning! Jag såg även "din" och den var jättefin! Du passar så bra i starka färger.

Anonym sa...

Den kommer att passa dig!!
/Anette

Anonym sa...

Tack för ännu en toppendag! Vad gjorde jag utan dig?
Klänningen blir jättebra. Nu har jag planterat blommorna!

God Natt.
/Ester

Huset vid Kullbacken sa...

Svar: Jag gillar klänningen mer och mer, både modellen och färgen passar mig känns det som. Nu ska jag bara hitta resten som en tubtop (för att inte visa allt för mycket...), skor och en halterneck BH. Piece of cake! :-)