onsdag, april 15

Vilja


För att tillfriskna helt och hållet kom min mamma och pappa hit idag. Pappa är just hemkommen från ett besök hos min bror i Kina så det var otroligt roligt för barnen att äntligen träffa honom. Utan min mamma vet jag inte hur det skulle gå - hon ställer upp i vått och torrt med allt vad hon kan och orkar. Jag är så obeskrivligt tacksam för henne!

I flera dagar har vi, för att stilla Lillasysters mage, gett blåbärssoppa men för att hon ska dricka den måste alla andra också göra det. Denna tjej vet vad hon vill! Hon skakar ofta på skallen för att förtydliga (om vi inte förstod av skriket) om det är något hon inte vill och ger sig inte i första taget. :-) Jag vet att det kommer att vara en positiv egenskap senare i livet... ;-)

6 kommentarer:

Jennie sa...

Mysiga bilder på fina syskon!

Undrar var du redigerar dina bilder? Fint med "djup" bakom bilderna samt med texten brevid..!

Zun sa...

Vilka fina bilder på era sockertoppar!

Jag har bestämt mig för att tacka nej till reportaget om vårt hem. Vet inte om det var rätt beslut, men stressen och prestationsångesten tog överhanden....

Sköt om er!
Kram U

Anonym sa...

Vilka gullungar... Nu längtar vi riktigt mycket efter er, det var så längesen. Idag har vi haft en fantastisk dag ute i solen hos Lina!

Kram Ester

Marielle sa...

Vilka underbara bilder! Det märks att du vet vad du gör. Fantastisk förmåga :-)

Huset vid Kullbacken sa...

Marielle: Tack, du anar inte hur gott du gör med mitt självförtroende! ;-)

Marielle sa...

Du är så välkommen så :-)Ta till dig och ta åt dig :-)

Blir dock också lite nyfiken hur du får texten vid sidan om bilden så...