torsdag, april 9

Små förändringarVi kan nu äntligen se tv igen efter två(!) hela dagar utan boxer! Tala om i-lands problem... Jag gillar många serier och har missat de bästa dagarna - tisdag och onsdag. Tack vare att mycket sänds i repris kan jag nog ta igen det i helgen. Storebror har frågat efter sitt favorit program flera gånger och har inte riktigt förstsått att vi kan se på DVD-filmer men inte på Dora. Jag hittade honom imorse liggandes på armstödet fast i tvn, aj då! Vad har jag gjort med min son??

Som ni kan se har jag försökt förändra min blogg lite lätt. HTML-koder är någonting nytt så det har tagit mig ganska många timmar och jag vet inte om jag är nöjd ännu men nu får det vara så här tills jag får ny inspiration. Hoppas ni gillar den nya looken! ;-)

2 kommentarer:

Jennie sa...

Gillar verkligen den nya looken, superfin! Glad påsk från oss i Roknäs!

caroline sa...

fint som vanligt! kram