söndag, april 19

Ska vi måla?

Sofi och Ester, kommer ni ihåg vad vi köpte förra sommaren? :-)

Förra sommaren besökte vi en fin trädgård där det stod två sköna vilstolar på en platå i en sluttning mitt i det gröna. Dessa gillades skarpt så varför inte beställa? Det var sensommar så vi väntade med att måla dem men nu närmar det sig rätt säsong igen! När ska vi ta fram färg och penslar är min fråga. Mina kompanjoner planerar att färgsätta stolarna vita medan jag gärna vill göra dem blå, en mörk och klar nyans men vi får se. Vitt är ju också väldigt fint...
Bilder från Jula och Ellos

8 kommentarer:

Zun sa...

VITT - utan tvekan ;-) men jag är ju lite galet förtjust i den färgen om man frågar Storasyster i alla fall. Hon skulle helst se att NÅGONTING här hemma var lila eller rosa.

Ha en skön söndag!
/U

Anonym sa...

Gör nått roligt!!!
Använd färg, färg och åter färg.
Grönt, orange, gult , rött

Huset vid Kullbacken sa...

Anonym: Är inte blått en färg??? :)

Anonym sa...

Å, jag förstod att våren skulle komma snabbare än jag kunde ana, och om jag känner mig själv (och min man) rätt så kommer vi inte få det där gjort i år... Men det är i och för sig en lockande tanke att plocka fram en nymålad stol i trädgården. Jag kanske tar tag i det ändå!

/Ester

Sofi sa...

Tycker absolut att vi ska ta en målardag här framöver! Annars är risken att mina stolar förblir omålade denna sommar. Mina måste nog bli vita ändå, ska harmoniera med klätterrosorna och det (kommande) vita skira vinsdkyddet. En färgglad dyna får liva upp ist.

Marielle sa...

Åh, jag tyckte den vita var väldigt fin :-)

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

De är riktigt snygga dessa stolar.
Kram Lotta

Marielle sa...

Tack tack för tipset med texten på bilden på min blogg. jag klarade det nästan på egen hand. (mannen fick rycka in lite på slutet) :-)