tisdag, april 14

På cykeln

Idag har även jag legat i magsjuka, dock en lindrigare variant än vanligt och redan nu ikväll känns det mycket bättre. Jag hoppas att huset blir fritt från baciller så att både Storebror och min kära man klarar sig...

Storebror fick en cykel både till födelsedagspresent och som uppmuntran att sluta med nappen vilket för övrigt gått otroligt bra! Det har snart gått två veckor sedan han slutade och pratar aldrig om den, inte ens när Lillasyster har den! Här är en bild från helgen som var, när vi tog med cykeln till barnens farmor och farfar så han fick cykla på vägen där snön tinat bort. Som ni ser har han rätt look med skinnjacka, sin nya hjälm och de knallgröna galonvantarna. ;-)

5 kommentarer:

Sofi sa...

Hoppas du är piggare idag. Vi vill träffa er snart! Vilken härlig bild, tror att vi ska cykla lite på kvarteret idag. Kram!

Anonym sa...

Ja krya på er!!Inte kul med magsjuka.
Snälla,snälla Anna..du är ju jätteduktig på att fotografera. Såg dessa bilder från Påskdramat MEN SNÄLLA TA BORT DEN FÖRSTA BILDEN. Du vet nog vilken..Alla andra var jättefina men jag vill verkligen inte vara med på bild:-(

Kram/ Anette

Huset vid Kullbacken sa...

Anette: Förlåt! Jag lovade ju att inte lägga ut den bilden men tyckte du blev så fin. Jag har tagit bort den trots att man kan se dig i "sammanfattningen" (litet format), det gick inte att radera. Du behöver VERKLIGEN INTE skämmas -snygg som du är!!! Förlåt igen.

Anonym sa...

Tack snälla Anna!!
Nu blev jag så glad:-)
Kram!

Ps; Du ÄR förlåten ;-)

Anonym sa...

visst vet du att hjälmen som din son har på sig inte är godkänd som cykelhjälm för barn under 12 år. den skyddar inte nacken om han ramlar.