tisdag, april 7

Norm 03

Jag har länge varit ute efter en ny vardagsrumslampa eftersom vår gamla inte gav tillräckligt med ljus. Högst upp på listan har lampan Random light stått men priset får avgöra. När jag hittade denna lampa, Norm 03 från Normann Copenhagen, på Tradera slog jag till. Den var ny och blev lite billigare än det ordinarie priset vilket såklart gjorde mig glad! Jag gillar de runda formerna som mjukar upp det annars så kantiga möblemanget i vårt vardagsrum. Någonting ni också ska veta är att jag monterat den själv, jag satt uppe till sent på natten för att få den klar innan barnen vaknade. :-)

2 kommentarer:

caroline sa...

åhh vad snygg! hoppas att den blev mycket billigare.. kram c

Elin sa...

Hej! Jag har precis köpt en likadan... men klurar på hur jag ska få fast den i taket... Hur gjorde du? Alltså hur fick du fast lampan i själva sladden? Mvh Elin tottsis@spray.se