måndag, april 27

Motiv II

En traktor kör i ilfart fram och tillbaka på vår väg. Det ska bytas ut gamla vattenledningar och vi har blivit förvarnade att vattnet ska stängas av, så numer har vi alltid två stora tillbringare vatten i kylen och två vattenfyllda hinkar i tvättstugan. Vad skulle vi göra utan vatten?

Vi har även idag varit ute och cyklat, denna gång med våran granne. Efteråt kändes det som efter ett hårt träningspass! En trevlig pratstund både under turen (något flåsig) och efteråt vid fikabordet gjorde att förmiddagen gick snabbare än vanligt!

Jag är riktigt inspirerad att göra egna tavlor till barnens rum av mina foton. Tidigare visade jag motiv I - tåget, här kommer motiv II - skallran. Jag har förbättrat tågbilderna, blev inte nöjd med dem sist.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Det blir nog kanonfina tavlor det där!

Jobbigt att vara utan vatten, man är verkligen bortskämd med att ständigt ha det tillgängligt, men det är ju så praktiskt.

Det är en sovbåt vi har där man ryms fyra vuxna, så det ska verkligen bli kul att åka ut med Melker i sommar. Han var ju så liten förra året när han följde med.

Vad har ni för båt och var har ni den på somrarna?

Kram

Zun sa...

Fyndade du ngt på Lions eller BigBeachs loppisar? Jag var inte på någon av dem, hade fullt upp här hemma. Jag ser fram emot sommarens loppislördagar i Badhusparken, jag som aldrig riktigt gillat dem förut ;-) Nu känner jag mig dock inspirerad att fynda och låta vitfärgen flöda *fniss*

Ha det bra!
Kram Zun