lördag, april 11

Mina hjärtan nära mig


Sedan Lillasyster började äta fast föda har jag samlat streckkoder från bland annat barnmatsburkar. Jag trodde det skulle gå snabbare att nå mitt mål 300 poäng, än det gjorde. Det tog ett år och under detta år berättade jag inte för någon (utom min man förstås) vad jag höll på med (skämdes lite...). När jag äntligen nådde dessa 300 poäng fick jag ett namnsmycke från Familjesmycken.se, My Love som det kallas. Visst är det fint? Jag bär det nästan varje dag.

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Smycket är ju väldigt fint, så det måste väl anses vara värt besväret?

Jag har oxå ett smycket från familjesmycken, familjeträdet. Jag är verkligen stormförtjust i det!

Huset vid Kullbacken sa...

Pernilla: Det var absolut värt besväret! Jag hade dock valt något annat om det alternativet fanns men jag använder halsbandet nästan varje dag.