måndag, april 6

Me and I beställning

I går, söndag hade vi som tidigare nämnt ett roligt party med en massa trevliga gäster! Eftersom vi var ca.15 stycken får jag rabatt på min beställning. Detta resulterar i att jag känner mig fri att handla vad (hur mycket) jag vill, men såå stor är faktiskt inte rabatten... Här är min beställning i alla fall och ni som brukar köpa från Me and I vet att detta blir x antal kronor!
Min tankegång under kvällen: "Behöver verkligen Lillasyster en till klänning när hon redan har sex stycken?"Storebror kan nog behöva en t-shirt till sommaren. Han har nästan ingen som passar längre..." "Självklart måste Lillasyster få matchande byxor till den fina klänningen!" "Vilken härlig färgkomination på moln t-shirten, den tar jag också!" Jag kan nog kalla allt impulsköp, men det är dem man blir så glad av!

5 kommentarer:

Bara för idag sa...

Tack för igår! Jag ville "stanna i hela mitt liv"! ;)

Anonym sa...

Tur att Gabbe fick komma till Pitholm och slippa se(och framförallt höra) köphysterin som ni triggar fram på era klädkvällar. Jag blir trött bara jag tänker på det. Huvaligen. ;)

/Anonym

Huset vid Kullbacken sa...

BFI: Lika trevligt som vanligt, om inte lite extra! :)

Anonym: Sven/Micke? Det spelar ingen roll ;) Ingen av er är gjorda för dessa träffar!! Men lämna dem åt oss, det har vi inget emot.:)

caroline sa...

härliga bställningar och vad bra att många kom, själv blebv det en helkväll med mickes jobb på det nya stället allstars i luleå! det var super.. hoppas att vi kan ses snart kram c

Zun sa...

Meandi har så fina kläder! Men lite dyra.... säger hon som shoppat loss på Polarn&Pyret idag ;-)

Mitt stalltips på ovanstående kommentar är definivt Sven. Har hört talas om hans fallenhet för anonyma kommentarer ;-)

En zunderbar vän till mig har hittat till min blogg via din via tips från hennes kollegor (hängde du med?). Tänk vad världen är liten!

Kram sötnöt!
/U.