tisdag, april 21

Inte vilken snigel som helst

Vi har precis slagit in presenter inför kommande kalas och längtar mycket till att träffa barnens och mina kompisar! Jag har fått hemleverans av en liten H&M beställning med bl.a. handdukar och kuddfodral. Det ska bli spännande att se hur kvaliteten är.
En uppskattad leksak av både mina barn och deras kompisar, har varit och är än idag denna snigel köpt hos Hafva. Webbshopen är fylld med kläder, leksaker och annat relaterat till barn och mammor.

Ska sätta mig och beställa sommarkläder till barnens garderober från Bon'a parte efter middagen. Hoppas ni mår gott alla ni som läser!

1 kommentar:

Erika sa...

Hej Anna! Att du blivit bloggare, vad kul! :D En numera kollega tipsade mig! Gillar skarpt looken på nya badrummet även fast jag tror jag kommer sakna skåpet direkt till höger när man kom in. Där stod alltid enomdan-burken, barndom! Haha. Superfina bilder också, inte minst på de fantastiskt söta barnen! Du är duktig! Hoppas vi får till en träff snart, det vore skoj! Ha det så bra, kram kram/Ärkis