måndag, april 13

I kontoretFör ganska länge sedan skrev jag här i bloggen om en liten ommöblering. Den är sedan länge klar men jag har glömt av att visa bilder. Den lilla förändringen blev att vrida skrivbordet 90°. Istället för att sitta vänd mot fönstret och liksom alla andra möbler i rummet gå längs med väggarna, vreds skrivbordet med kortsidan från detta fönster. Rummet kändes genast bättre och roligare att kunna titta ut ur båda fönstrena och se vem som kommer in genom dörren, allt detta på samma gång! :-)

3 kommentarer:

caroline sa...

super fint som vanligt! kram

Ann sa...

Hej! Ville bara säga att jag är ny här hos dig men tittar absolut in igen!

Har blivit så inspirerad av ditt hem o dina bilder. Gillar din stil skarpt!

Har oxå planschen o ljusstaken men inte ihop. Gud vad snyggt det blev, jag tror att jag kommer att härma dig.

ha det bra!

Huset vid Kullbacken sa...

Caroline: Tack!

Ann: Så roligt du hittade hit! Du är hjärtligt välkommen tillbaka! :) hoppas jag får se hur det går i ditt hem på din blogg om du orkar... Ha det bra!