måndag, april 20

Gummifylld dag

Vi har spenderat dagen i staden - surprise! ;-) Listan var lång: Storebror behövde nya stövlar inför slasksäsongen som redan börjat, presenter skulle inhandlas, jeans skulle lämnas in för att lagas, apoteket, m.m. Lillasyster sov till underbara halv tio, då hade Storebror och jag varit uppe sedan sju och haft lite kvalitets tid. Hennes sovmorgon gjorde att vi inte började beta av inköpslistan förrän halv elva och då var det snart dags att äta!

Detta hann vi i alla fall med innan lunch. Ett snabbt besök hos Jysk resulterade i dessa gummikorgar, gjorda av bildäck. Man sett dem ganska ofta i inredningssammanhang och priset (111,75 kr/st) gjorde dem svåra att motstå! Vad ska jag använda dem till? Vedkorg kanske, föreställer mig bara Lillasyster stå där och gräva... Förvaring för barnens leksaker eller för tidningar, eller utekrukor till sommarens växter. Hjälp! Dessutom stövlarna. De satt bra på Storebrors fötter och hade varken döskallar eller spindlar som motiv. Perfekt! :-)

2 kommentarer:

Zun sa...

Men vad är det jag ser? Hittade du de STORA korgarna av gummidäck på Jysk? Jag var där i förmiddags och fyndade endast de i mindre storlek. Hrmpf! Nu måste jag tillbaka dit imorgon och leta vidare, jag är smått kär i de där.... Man kan använda dem till AAAAAAAALLLLLLLT (sa hon med förkärlek till förvaringsmöjligheter.....)

Kram på dig, sötnöt!
/Zun

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

Dom är så underbara de där Gummikorgarna måste jag bara säga först av allt, men svåra att hitta här i Oslo har jag erfaret :(

Så ville jag TACKA stort för din peppande kommentar, för det skär lite i mammas hjärta i kväll mtp omständigheterna till av vi slutade med napp på ett ögonblick.... Hade så gärna bearbetat detta & hade planen klar i sommar, då vi skall till en flott djurpark här i Norge där man kan lämna sina nappar. Dock hoppas jag att detta går finimang nu som vi kastat oss i det ;D

Jag får tacka söta Zunderbar & dig att jag hittade hit, för Vilken härlig blogg!! Behaglig för ögat & underbara bilder, just som jag gillar det.

Fick nästan ont i magen att du sett de fruktansvärda mobil bilderna i inlägget *harkel*
Man planlägger liksom inte att släpa system kameran till tandis & jag var tvungen att föreviga detta ögonblick då hon klarade det så fint ♡

Plockar upp dig på Bloglovin så jag inte förlorar dig!

Hoppas vi ses snart igen
//Sessan