tisdag, april 28

Ett rum utan fönster

Barnen sover sedan länge efter en lekfull dag. Efter lunch begav vi oss till en by några mil härifrån där vi fick träffa Benjamin snart sju månader. Killen lär sig något nytt (känns det som) mellan gångerna vi träffas - det händer mycket med barn i den åldern! Där tillbringade vi i alla fall några trevliga timmar med många kompisar till barnen och mig, innan det var dags att åka hem för att äta middag. Middagen som bestod av varma mackor och nyponsoppa. Ni hör väl hur matintresserad jag är! Nej, inspirationen lyser fortfarande med sin frånvaro. :-(

Nu ska ni få titta in i vår lilla, lilla toalett som är inklämd under trappen. Rummet rymmer precis en toalett och ett tvättställ men vad mer behövs? Det är faktiskt väldigt mysigt där och man finner den ro man önskar efter en dag på jobbet eller en dag med energirika barn. Färgerna bidrar till detta lugn och golvet är jag mest nöjd med av alla golvval vi gjorde vid renoveringen - svart knappmosaik, perfekt på liten yta!

7 kommentarer:

Ann sa...

Gud så mysigt!!
Ser bara en liten del av ditt golv men det lilla jag ser är verkligen URSNYGGT!!!
Visa gärna mer av golvet nån gång!

Kul blandning på dina val av golv, trä o handfat.
Älskar ditt hem ännu mer. Snyggt o med mkt värme!

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

WOW vad himla delikat & harmoniskt!! Där hade jag kunnat tillbringat timmar ;D

Tittar in & önskar dig en härlig vecka vidare & beklagar att jag inte är så aktiv just nu, men kommer snart tillbaka med laddade batterier!

Kram

Marielle sa...

Det ser väldigt mysigt ut där under trappen :-)

När det gäller matinspirataion eller rättare sagt middags frånvaro så lyser den upp hel vårt hem med sin icke närvaro nu för tiden....Puh, det har blivit så tråkigt.

Pernilla sa...

Det ser mysigt ut! Vi ska oxå bygga en toalett i en "skrubb" på vår nedervåning där det inte kommer finnas mer plats än just toaletten och ett litet handfat - trevligt att få inspiration!

m a r i a k o d e n sa...

Vilken snygg grönfärg på väggen!!
Aj lajk!!

Anonym sa...

Jättemysigt!
/ Anette

Huset vid Kullbacken sa...

Ann: Jag blir så glad av dina ord! :) Ska försöka ta en bättre bild på golvet så du får se det.

Marielle: Skönt höra att fler lider av samma problem. Ibland känner jag bara hur "duktiga" alla andra är. Vi får ta nya tag - nästa vecka! :)

Pernilla: Mysigt är ett bra ord att ha i åtanke. Lycka till med ert projekt!

Mariakoden: Roligt du gillar färgen och kul att du lämnade en kommentar!!