fredag, april 3

En treåring i vårt hus!


Idag firar vi Storebror som fyller tre år! För tre år sedan låg jag med kraftiga värkar vid den här tiden, utan resultat... Efter att ha kämpat i ett antal timmar slutade förlossningen med akut snitt. Jag är glad för det i efterhand när det visade sig att han vägde en hel del över normala födelsevikten. Hur som helst blir det kalas ikväll och jag fortsätter baka inför det!
Min mamma är här och underhåller barnen så jag kan få någonting gjort och titta vad jag fick av henne! En plåtlåda med härliga färger egentligen tänkt till te men som jag tänkte använda till mina halsband, eller så hittar jag på någonting annat att stoppa i den. Vi får se....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Noah!

Jag längtar också till min treårsdag!

Kram Alma

Bara för idag sa...

Den där första bilden måste vara en gjuten julklapp! *kram*