fredag, april 24

Betong eller inte

Har idag sagt hej då till min man som åkt iväg till Stockholm över helgen med några kompisar. De ska hälsa på vår goda vän M som jobbar och bor där. Jag hoppas på lite nya kläder till makens garderob - han hoppas på att Gröna Lund ska öppna. Skillnad i tänket? Bara lite! ;-)
Storebror ska tillbringa en natt hos mormor och morfar, Lillasyster ligger och sover, själv tog jag chansen att se Sex and the City, the movie när det kom ett tillfälle. Oftast bestämmer min man och jag hyrfilm varannan gång (cirka 3 ggr/år) men det slutar alltid med att han somnar efter halva filmen, därför är det egentligen lika bra att det alltid blir mitt val... :-)

Mina tankar cirkulerar mycket runt trädgårdsprojekten vi har framför oss men inte riktigt kan börja med ännu. Jag satt och bläddrade i ett utskick från Ikea med trädgårdsmöbler, där jag såg en bänk som skulle fungera bra runt vår grillplats i betong. Betong är riktigt snyggt! Helst hade jag sett att vi gjutit egna betongbänkar men utan makens hjälp vet jag inte om jag ska dra igång ett sådant projekt utan någon erfarenhet. Men visst skulle även Ikeas alternativ passa bra? Hoppas den också tål att stå ute året runt!
Bilder från IKEA och form4element.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Det var ju synd. Jag var själv rätt stressad när de öppnade dörrarna, är ute efter en stringhylla men jag visste inte vart jag skulle börja leta så till en början sprang jag runt som en yr höna...:). Vi mår bara bra, ska in med lillen på barnmottagningen på onsdag för att kolla upp varför han inte ökar i vikt, så vi hoppas att det inte är något, utan att han bara är en liten grabb. Själv då?

Tycker oxå att det är riktigt snyggt med betong, hade gärna haft en bänk i trädgården. Dock är det mycket som borde fixas innan det, plus att vi är mycket ute med båten på sommaren, så trädgården blir inte så högt prioriterad...

Ann sa...

Så jäkla snyggt med betong. En dag skall jag orka fixa lite egna alster.

Den där bänken fr. Ikea var riktig snygg! Har ej sett den innan, men skall kolla in den nästa gång jag åker till Ikea. Tack för tipset!

Gillar att blanda stilar nämligen.

Vänlig hälsningar från s:a Sverige.