onsdag, mars 11

Wroom

Nu kan jag halvt andas ut efter idag... Har haft en del utmaningar som jag med spänning (anspänning i hela kroppen) sett och ser fram emot. Imorgon, torsdag ska sista ske för denna gång! Jag återkommer om denna "hemlighet" lite senare, inte så stort som jag får det att låta måste bara tilläggas!! :)Lillasyster fick testa Storebrors racerbil och gillade den till att börja med men sedan av någon anledning blev hon arg. Hade antagligen tänkt gå av den själv men fastnade med foten vid ratten (se höger bild) och började skrika. Försökte även ta någon bild på Storebror men det ville inte han. Det slutade med att alla tre bröt ihop för en stund. Så kan det vara ganska ofta här hemma vid Kullbacken.

3 kommentarer:

Jennie sa...

Vilka mysiga bilder!

Pernilla sa...

Det där med tokbryt emellanåt låter precis som här hemma ;-)

Catta sa...

Så underbart att du fotar alla händelser, inte bara glada, uppklädda barn från deras bästa sida. Jag är så glad att du startat den här bloggen så jag får en liten insyn i det du fotar. Jag fick en digital systemkamera när jag fyllde år! *hoppar runt av glädje" Kram