tisdag, mars 31

Storstadsbor

Efter att ha läst två debattinlägg i Kuriren där personerna/personen(?) som tyckte till inte gillade mitt val av bostadsort och reagerade på att jag enligt texten "får rysningar av att befinna mig i tunnelbanemiljö" vill jag be om ursäkt till alla Stockholmsbor. Det enda jag inte gillar med huvudstaden är just tunnelbanan, precis som det står i artikeln. Jag fördömer verkligen inte staden i sig, den är fin med stort utbud, dessutom bor i denna vackra stad många av mina vänner! Jag gillar att vistas i Stockholm, bara inte leva och bo där.

Detta ska inte vara en debattblogg, jag ville bara klargöra mina åsikter så att ingen annan kan missuppfatta artikeln. Hoppas ni förstår!

3 kommentarer:

Nina sa...

Ja, det är då märkligt vad en del skall hugga så fort de får chansen! Jag läste artikeln och uppfattade det inte alls som någon kritik mot storstaden, utan bara att du inte vill bo där och det måste man ju få lov att säga utan att folk blir topp tunnor rasande! Har de verkligen inget viktigare för sig? Det var ett fint reportage med jättefina bilder. Söta barn har du också! Mvh, Nina.

Huset vid Kullbacken sa...

Tack Nina! Man kan aldrig få nog av positivitet!! :) Skönt att du inte uppfattade artikeln som negativ mot huvudstaden. Ha en härlig vecka! Kram Anna

Kajsa sa...

Nämen, är det sant?
Snacka om att haka upp sig på småsaker, reportaget handlade ju inte mest om det heller. Det var ju ett jättefint reportage!
Hoppas barnen mår bättre nu!
Sov gott!
Kram Kajsa