lördag, mars 7

Storebror har genomgått en makeover

Ikväll tog vi oss äntligen tid att klippa Storebror för att få lite styrsel på hans frisyr. Här är resultatet av hans [omgörning]. Det syns att jag inte är en frisör men det får väl duga ändå?


Badrummet är i princip klart, vi har "flyttat in" där idag med alla våra prylar men innan ni får se det ska rummet vara fullbordat.
Vi fick veta imorse (lördag) att våra vänner har fått barn! :) Dock lite tidigare än väntat, barnet kom redan i vecka 33 men enligt föräldrarna mår han okej. Längtar till vi får träffa dem... Grattis till hela familjen i alla fall!!!

3 kommentarer:

Jennie sa...

Du verkar ju vara riktigt duktig med saxen. Själv vågar jag knappt klippa bort lite från lillens lugg (skulle verkligen behövas) eftersom jag är rädd för att typ klippa av honom näsan..

Jennie sa...

Köket är från 1976 som vi har budgetrenoverat. Inte speciellt stort men det fyller sin funktion. Bra idé, visst kan jag lägga ut lite bilder, ska försöka fota i veckan...

Kram

Catta sa...

Vilken härlig blogg Anna. Fick tips om den för några veckor sen och nu kom jag ihåg att leta efter den. Är det okej att jag lägger upp dig i min blogglista?? Kram Catarina (kusinvitamin till Ester)