måndag, mars 9

Produktivitet

Måndagen innehöll en lugn förmiddag med lek och bus men efter lunchen satte vi igång med hårt arbete! :) Barnen och jag åkte för att hämta min mor som jag är så glad finns och kan hjälpa mig med både det ena och det andra. Vi började sy gardiner till de tre stora fönstrena i vardagsrummet och hann klart till 22.30. Alltså för att förtydliga - vi sydde sex längder på en eftermiddag och en kväll! Det du, Sofi. Jag börjar närma mig din nivå! ;-)
Resultatet får ni se imorgon...

Under kvällen kom det även en kille och köpte våra överblivna kökslampor vilket resulterade i en snabb upphängning av de nya, till min stora glädje och min mans stora förtret. Jag har aldrig hört honom så irriterad över allt och ingenting. Irritationen la sig ganska snabbt tack och lov för jag var ju skyldig till detta!

3 kommentarer:

Sofi sa...

Bra jobbat! Dina sömmar tål säkert en hårdare granskning än mina när det går som snabbast. Vita linnegardiner eller? Blev säkert fint. Då är allt tipptopp inför dagen förmodar jag. Hinner du komma till byn imorgon? Vore kul om vi kunde umgås lite, kram!

Catta sa...

Oj så härligt när man får saker gjort snabbt! Jag är en stor anhängare till snabba infall. Kram

Huset vid Kullbacken sa...

Sofi: Sömmarna står mamma för. :) Däremot verkar alla vara olika längder pga. att gardinstängerna hänger på olika höjder. Det är roligt med gamla hus...