måndag, mars 30

Plåt plåt plåt

Jag har en förkärlek till vackra plåtlådor i alla de storlekar och former. Just nu är jag ute efter en låda till mina halsband som ska passa bra i vårt badrum och hamnade på sidan Snirkla som säljer ett urval av House Doctors utbud. Här hittade jag dessa fina plåtboxar från Blafre Design som jag fastnade för. Fastnade gjorde jag även för siffrorna! Undra bara vart de skulle passa...


Bilder från Snirkla.

2 kommentarer:

Henny L sa...

hej Anna, hittade din blogg efter tips från Monika. Den ser jättetrevlig ut. Ska bli kul att läsa den ordentligt sen. Själv är jag nanny för två nyfödda bäbisar och en treåring i Californien just nu, men kommer hem till påsk. Kolla gärna i bloggen om du vill veta mer.

Henny L sa...

Bloggen har adressen http://morzansochfarzans.blogg.se
Namnet kommer från det namn vi har här i USA :-)