tisdag, mars 3

Lite retro

Vi har haft en hemmadag, bara varit inne och tagit det lugnt men på grund av att jag har för få sovtimmar känns det att tålamodet inte är på topp. Då krävs det inte mycket för att jag ska bli arg. Medan barnen sov tänkte jag torka ur kylskåpet men självklart passade de på att sova extra lite när jag planerat någonting så roligt som detta =). Hur som helst blev jag klar tillslut och med en skinande ren kyl som resultat!
Med posten idag kom mitt senaste Traderafynd - en omlottklänning från Småfolk.


Äntligen har jag lyckats göra ett fotocollage av mina bilder tack vare moderskeppets fina guider. Jag ska förfina dem lite med rätt proportioner och dylikt men det är ju en start eller hur?

3 kommentarer:

caroline sa...

hej gummna, vilken fin kläbbibg och colloge! hur gjorde du, ringde dig då jag fattade Noll om ordmolnen.. kram

Malin sa...

Omlottklänningen verkligen lika fin i verkligheten! Tack för en fin utedag hos er idag (ons 4/3)! Barnen somnade tidigt helt utmattade... Kram Malin

Jennie sa...

Men gud vilken söt klänning! Såna gånger skulle man vilja ha en tjej oxå...Kram