måndag, mars 2

Kalas, kalas

Det är så roligt med kalas! Vi hade ett igår, söndag med mina kusiner, fastrar och farbröder + farmor så klart! För ett tag sedan visade jag några garnnystan som skulle bli mössor, dessa kom i paket igår, färdiga att användas! Superfina verkligen! Tack farmor, du är så duktig! Lillasysters mössa var en aning stor men den passar säkert bättre nästa år.Nu ska jag baka klart och sedan gå och lägga mig för att ladda inför morgondagens kalas med en massa barn! =) Ska bli kul det också!

3 kommentarer:

Zun sa...

Men rackarns vad ni kalasar ofta ;-)

Mössorna var ju helt zunderbara! Lillasyster ser ut som en liten vätte i sin.

Ha det gott!
Kram U

Bara för idag sa...

Kalasdags... Tack för påminnelsen, vi ses snart! *kram*

Anonym sa...

Tack för kalaset! Oj så många barn och mammor det var, tack för att du är så väldigt gästvänlig och snäll mot barnen... Alma är lyrisk över den fina ballongen hon fick av dig. Nu sover mina små sött och jag ska ha lite egentid med fika och en bok faktiskt! HoppaS vi ses i morgon!

Kram Ester